Cadourile, mereu cel mai dificil moment cand vine vorba de o persoana draga. Grea alegerea sau nu? Ne petrecem cu totii ceva timp inainte de a lua decizia cea mai buna pentru cei dragi.

Dar ce au in comun cadourile cand ne gandim la un cadou pentru Doamne si Domnisoare?

Mereu sunt insotite de un mic cadou floral! De ce? Momentul in care oferim aranjamente din flori, este memorabil. Deja observam cum persoana primitoare se schimba la fata si chiar daca nu am ales foarte bine cadoul, momentul este o reusita.

Aranjamentele florale sunt un mast cand ne gandim la prima, frecventa sau ultima intalnire. Dar haideti sa vedem in functie de ce le alegem si care sunt variantele de luat in calcul.

Sunt importante florile din aranjamentul floral oferit?

 
Foarte importante spunem noi! Pentru realizarea unei palete interesante de culori care se integreaza una cu cealalta si formeaza aranjamentul ideal. Trandafirii rosii sunt ideali la prima intalnire si chiar la cele ulterioare daca ne gandim la o relatie focoasa, plina de pasiune si dragoste.

Florile de sezon (ghiocei, zambile…) sunt importante la sosirea primaverii si poate sarbatorim a doua, a treia… primavara impreuna. Sau poate toamna este perioada la care ne raportam si atunci avem o sumedenie de flori uscate dim care putem concepe aranjamentul ideal.

Vara? Pai vara este anotimpul ideal in care nu ducem lipsa de inspiratie cand vine vorba de flori.
 
 

Recomandare aranjamente din flori!

 
Pentru ca evenimentul sa fie lipsit de evenimente, iar cadoul floral sa-si atinga scopul cu brio, propunerea numarul unu in materie de flori sunt florile din sapun.

Mereu zambitoare si colorate, aranjamentele create din flori de sapun nu necesita ingrijire si rezista ani intregi. Cu alte cuvinte, persoana care primeste un astfel de aranjament din flori, se va bucura mult timp de el si fara prea multe batai de cap.

Asadar, iata o varianta simpla, fara batai de cap atat pentru noi, cat si pentru persoana iubita.

Cum ambalam aranjamentele din flori?

 
Unii s-ar grabi sa spuna ca indiferent cum ambalezi un aranjament floral, acesta tot transmite mesajul dorit si nu poti da gres cu el. Iar noi, tindem sa le dam dreptate, insa sunt persoane care apreciaza nespus de mult un aranjament cand acesta exceleaza si la ambalare.

De ce? Pai nu ati intalnit persoane carora nu le plac florile ambalate in celofan? Cu siguranta v-ati intalnit cu astfel de persoane. Acum ca au sau nu un motiv bine intemeiat, asta nu decidem noi.

O varianta cunoscuta simpla si apreciata este hartia tip ziar sau plasa. Cel mai bine se pricep cei care lucreaza la floraria de unde vrei sa-ti procuri buchetul de flori.

Dar e bine sa tii cont si de eventuale tendinte sau preferinte ale persoanei care se va bucura de cadoul tau floral.
Daca am ajuns impreuna pana la finalul articolului, inseamna ca a avut un fir de logica si cu asta ne-am atins cu totii obiectivul.