Cand vine vorba de pastrarea organizata a hainelor, cuierele fac o mare diferenta in zona holului sau a baii. In functie de spatiul de care dispui, de nevoi si de preferintele personale, pe Shopimeo vei gasi o gama larga de modele de cuiere, de la cuiere perete, cuiere hol, cuiere moderne, cuiere baie, cuiere pom, pana la articole pentru organizare haine si mobilier hol.

Alegerea cuierului potrivit reprezinta cu certitudine un upgrade dramatic pentru interiorul tau. Unele modele sunt concepute pentru a-ti pastra organizat hainele si sa economisesti spatiu, in timp ce altele sunt create special pentru a-ti mentine atat articolele de imbracaminte, cat si cele de incaltaminte in stare optima.

Pe masura ce vei rasfoi paginile magazinului Shopimeo, vei gasi modelul potrivit unei utilizari creative.

Ce fel de cuiere gasesti pe Shopimeo?

• Cuiere perete;
• Cuiere hol;
• Cuiere moderne;
• Cuiere baie;
• Cuiere tip pom.
Alege cuierul potrivit nevoilor tale
Inainte de a decide ce tip de cuier iti doresti, fa o analiza a lucrurilor pe care le vei depozita. Exista o multime de cuiere din care vei putea alege, asadar este important sa-ti cunosti prioritatile.

Un cuier simplu de perete este de obicei cel mai util si folositor. Se prinde usor si se integreaza perfect in spatiile mici. Poate fi combinat cu o bancheta, pe care sa petreci cateva momente inainte de a iesi din casa.

Cuierele tip pom cu aspect modern, vor arata minunat in coltul de langa usa de intrare, oferindu-ti suficient spatiu de depozitare, desi cuierul in sine va ocupa foarte putin loc.

Cuierele cu pantofar sunt de asemenea utile. Te vor ajuta sa iti aranjezi hainele si iti vor permite si organizarea pantofilor. Sunt ideale in holurile mici, cat si in cele mai generoase, intrucat nu ocupa foarte mult spatiu.

Un cuier cu pantofar si bancuta este atat practic, cat si comod, pentru ca iti faciliteaza o pozitie confortabila atunci cand te vei incalta.

Tine cont de dimensiunile cuierului

Atunci cand alegi cuierul, tine cont de dimensiunile acestuia, pentru a te asigura ca se va integra perfect in locul in care il vei monta. Pe Shopimeo exista atat de multe modele, cu diferite forme si dimensiuni, incat cu siguranta nu va fi o problema sa gasesti ceea ce te intereseaza.

Verticalitatea este cea care te va ajuta sa organizezi spatiul din zona de hol, spre exemplu. In functie de inaltimea peretelui, te poti orienta catre cuiere tip pom sau cuiere care se fixeaza pe perete si iti ofera suficient spatiu pentru organizarea multor lucruri.

Poti alege cuiere cu pantofar pentru a-ti optimiza cat de mult spatiu destinat organizarii hainelor si pieselor de incaltaminte. Modelele pe care le comercializam se integreaza perfect intr-un stil de amenajare contemporan, asadar nu trebuie sa iti faci grija ca nu vei gasi cuierul perfect.

De asemenea, lungimea cuierului depinde de marimea holului sau a zonei in care il vei pozitiona. Intr-un hol mare, poti alege un cuier compus din cuier, pantofar, bancheta. In zonele in care nu dispui de suficient spatiu, poti alege cuiere simple, cu doar unul, doua sau trei suporturi, sub diferite forme.