Scaunul balansoar este un tip de scaun care te va ajuta sa pui cel mai bine in valoare decorul casei tale. In unele cazuri, chiar este indispensabil. Este un tip de scaun extrem de apreciat pentru virtutile sale relaxante.

In colectia de scaune balansoare ieftine vei gasi cele mai frumoase modele pentru a te relaxa, pentru a te legana, dar si pentru a te bucura de cele mai relaxante sieste.

Un lucru e sigur- persoanele care l-au incercat, nu se mai pot desparti de el.

In functie de decorul casei tale, poti alege modele scaune balansoar lemn sau scaune tapitate, modele mai retro foarte frumoase. Daca preferi mobilierul mai modern, poti alege modele mai contemporane din metal.

Un scaun balansoar este cel care te va ajuta sa te bucuri de un interior plin de farmec. Dovada cu cateva modele pe care trebuie neaparat sa mizezi.

Alege modele de scaune balansoar din ratan. Sunt cea mai buna alegere atunci cand vrei sa te bucuri de cel mai frumos decor in stil vintage. Stilul lor boem le va permite sa se incadreze in orice tip de decor fara prea mari probleme.

Mai ales daca vei alege modelele cu picioare sau structura din metal, care vor sublima interiorul casei tale si ii vor aduce un plus de autenticitate.

Poti alege si un model de scaun balansoar tapitat. Cel cu un model matlasat sau din catifea este cel mai confortabil.

Alege o silueta mai simpla si mai relaxata cu un stil scandinav, care te va ajuta sa obtii cel mai contemporan look la tine in casa.

Scaunul balansoar cu o structura din lemn masiv este cea mai buna alegere pentru un look mai retro la tine in living. Poti alege o nuanta de crem, care te va ajuta sa obtii cea mai calduroasa atmosfera la tine in casa.

Poti alege si un scaun in stil scandinav, cea mai buna alegere pentru un stil mai contemporan si mai modern. Merge de minune atat intr-un living, cat si intr-un dormitor sau chiar veranda.

Cu alte cuvinte, ai de ales intre un model mai clasic sau mai vintage cu structura din lemn sau un model mai contemporan cu o structura din fier. Ambele sunt cele mai estetice.

Cine a spus deci ca balansoarul este doar pentru cei peste 60 de ani? Feriti-va de prejudecati, balansoarul are multi adepti si a reusit sa se reinventeze in functie de evolutia stilurilor de viata si a tendintelor.

Succesul sau, il datoreaza mai ales confortului care ne duce imediat inapoi in copilarie. Scaunul balansoar asociaza inevitabil cu serile lungi de iarna, o carte in maini cu fata la semineu.

Scaunul balansoar al zilelor noastre este disponibil in diferite materiale foarte moderne. Daca iubitorii de traditie si autenticitate vor opta pentru modele clasice din lemn, ratanul va atrage personalitatile boeme in timp ce iubitorii de design contemporan vor gasi ceea ce cauta in balansoare cu materiale sofisticate si linii ultra-contemporane