Ce face ca o incapere sa aiba un aspect placut? Sa fie peretii, sa fie usa sau obiectele din interior? Ei bine, e vorba despre toate acestea. Toate trebuie sa fie potrivite unele cu altele sau intr-un anumit constrast placut ca sa poata sa construiasca un aspect frumos.

Nu uita ca nimic bun nu se construieste imediat, iar asta e valabil si pentru baia ta. Acorda-ti timp sa te informezi asupra celor mai bune variante si apoi ia decizia in cunostinta de cauza. Pana la urma, tu vei utiliza baia zilnic, iar cel mai important e ca tie sa iti placa cum ai amenajat.

Vrei ca baia sa fie un loc relaxant?

Apeleaza la materiale naturale, cum ar fi lemnul sau piatra. Poti alege sa pui pe pereti aceste materiale, iar asta va face baia ta sa aiba un aspect mai relaxant. Asociaza aceste modificari cu niste culori neutre pentru un plus de rafinament.

Incearca culoarea kaki pentru baia ta. Aceasta culoare este una in voga cand vine vorba de amenajarea bailor, mai ales in varianta sa mata. Si merge grozav si cu negru sau cu alb.

Poti alege un mobilier baie de culoarea kaki sau, daca nu vrei sa incarci spatiul, opteaza pentru niste prosoape baie care sa aiba aceasta culoare.

Vrei ca baia ta sa arate ca si cum ai fi in mijlocul naturii?

Atunci alege culoare verde padure. Aceasta culoare este foarte intensa si va da un aspect foarte proaspat baii tale. In combinatie cu materiale naturale, cum ar fi lemnul sau fierul, verdele va adauga un plus de stil incaperii.

Daca doar culoarea verde nu striga „natura” destul, poti opta oricand pentru amenajarea unui perete cu model botanic. Acest lucru va avea cu siguranta un impact din punct de vedere estetic. In plus, in functie de moment, baia ta poate avea tema tropicala, romantica sau clasica.

Vrei ceva ca sa iti fure privirea?

Incearca verdele acidulat, care poate adauga o latura pop baii tale. Aceasta culoare are rol de a dinamiza si inveseli incaperea. Opteaza pentru integrarea acestei culori in elemente importante din baie, macar in unul singur, cum ar fi un perete sau cateva piese de mobilier.

Peretele va pune totul in valoare, iar mobilierul va defini mai bine spatiul. Poti opta sa pui si accesorii baie care sa aiba aceasta culoare.

Vrei ca baia ta sa aiba un aspect clasic?

Atunci opteaza pentru culorile care sunt recunoscute in a reda cel mai bine senzatia de clasic: negrul si auriul. Culoarea neagra este in trend si in anul 2022.

Poti face negre ramele subtiri din jurul paravanelor de la dus, iar articolele sanitare de culoare neagra pot face echipa buna cu accesoriile de culoare aurie.

Alege un paravan de dus walk-in, care se mentine in topul preferintelor consumatorilor pentru versatilitatea lui si care se potriveste oricarei bai, indiferent de dimensiune sau stil.

Poti alege si un paravan de cada, in cazul in care vrei sa schimbi aspectul baii. Mai poti opta pentru culoarea neagra la: baterii si la seturile de dus.