Planifici sa te muti la casa noua in curand sau vrei sa-ti reamenajezi locuinta actuala? Atunci cu siguranta vrei sa stii care sunt tendintele la moda cu privire la acest aspect pentru a putea alege mobilierul si decoratiunile in cunostinta de cauza.

Asadar, haide sa aflam impreuna ce se poarta in prezent in materie de amenajari interioare de la fabricadeprofile.ro, experti in profile decorative.

Baie si bucatarie cu aspect modern

Atunci cand te gandesti la amenajarea bucatariei, trebuie in primul rand sa ti cont ca trebuie sa fie cat mai utila posibil, astfel incat sa se poata gati in mod confortabil. Pe de alta parte, este de asemenea necesar sa percepi acest spatiu ca si inima casei tale.

Atunci cand vrei sa amenajezi apartamente care au bucatarii moderne mici, ai cu siguranta parte si de multe provocari si trebuie sa faci cumva sa optimizezi spatiul putin pe care il ai la dispozitie.

Secretul este sa mergi pe culori deschise pentru a conferi senzatia de spatiu marit. Pentru accente deosebite, nonconformiste, adauga putina culoare pe alocuri, dar fara sa exagerezi.

Baia este locul de relaxare, unde toate grijile dispar sub dusul cald. Tocmai de aceea, baia merita o atentie aparte atunci cand este amenajata pentru a te putea simti apoi ca intr-o oaza de liniste aici.

Exista variante nenumarate de bai moderne, insa conteaza bineinteles si bugetul.

In prezent este la mare cautare spatiul de dus simplist, despartit de restul incaperii doar de un perete de sticla. Acesta reprezinta o alegere moderna pe care o poti face in detrimentul cabinei clasice.

Living si dormitor in tendinte

Cel mai apreciat in acest moment este stilul minimalist, corpurile fara manere, totul cat mai lin si clar, combinatiile la moda fiind in acest caz alb-crem, alb-negru, alb-gri.

Un truc recomandat pentru dormitoarele de dimensiuni reduse este optarea pentru piese de mobilier care lucesc pentru ca exprima curatenie si aduc luminozitate.

Stilul rustic este de asemenea prezent in topul celor mai indragite in prezent atunci cand vine vorba despre living, asa ca aici ai libertatea de a alege culori cele calde, inspirate din natura si materiale naturale si de calitate, cum este lemnul masiv.

Nici in acest caz culorile aprinse nu se folosesc in exces si doar ca repere cheie care sa dea viata bucatariei (tablou, covor, obiecte decorative).

In general ceea ce se poarta acum este simplitatea pe toate planurile. Corpuri albe, podeaua si peretii in culori naturale, combinatii de bej, crem si maro. Toate acestea compun o camera de zi minimalista in tendinte.

Speram ca ti-am fost de ajutor cu informatiile de mai sus si ca vei tine cont de ele. Cel mai important este ca locuinta ta sa raspunda nevoilor familiei tale si sa iti redea sentimentul de “acasa”.